Pelegrini: Maksimalno angažovano protiv Blekburna

"Građani” se trenutno nalaze na drugom mjestu u Premijer ligi, iza lidera Arsenala. Igraće, takođe, i u drugoj fazi Lige pampiona protiv Barselona, a već su polufinalisti Liga kupa
1 komentar(a)
Manuel Pelegrini, Foto: Reuters
Manuel Pelegrini, Foto: Reuters
Ažurirano: 03.01.2014. 19:19h

Manuel Pelegrini, menadžer Mančester sitija, istakao je da će u sjutrašnjem meču FA kupa protiv Blekburna (13.45 sati) napraviti nekoliko promjena, ali i da će tim biti dovoljno konkurentan da obezbedi plasman u narednu rundu takmičenja obzirom da je osnovni cilj igrati na sva četiri fronta što je duže moguće.

Iako je ovo period kada se igra najveći broj utakmica, Pelegrini je uvjeren da će njegovi momci odraditi dobar posao u trećem kolu na „Ivud parku”.

"Napravićemo nekoliko izmjena jer smo imali dosta napornih utakmica u proteklih nekoliko nedjelja. Pokušaćemo da ostvarimo pobedu jer je ovo za nas izuzetno važno takmičenje. Kao što sam rekao i na početku, igraćemo svako takmičenje sa podjednakim žarom, energijom i željom za pobjedom, jer želimo da budemo konkurentni na sva četiri fronta”, rekoa je Pelegrini, a prenosi "Sport koub”.

"Građani” se trenutno nalaze na drugom mjestu u Premijer ligi, iza lidera Arsenala.

Igraće, takođe, i u drugoj fazi Lige šampiona protiv Barselona, a već su polufinalisti Liga kupa.

Bonus video: