CRNOGORSKI REPREZENTATIVAC O EVROPSKIM OBAVEZAMA

Marko Janković (ne) misli o Bešiktašu

"Ne treba srljati niti razmišljati unaprijed već isključivo ići korak po korak. Čeka nas težak dvomeč. Ako ostvarimo pozitivan rezultat, što svi želimo, onda možemo pričati o ekipi Bešiktaša o kojoj zaista ne treba trošiti riječi", rekao je fudbaler Partizana Marko Janković
0 komentar(a)
Marko Janković, Foto: Beta/AP
Marko Janković, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 06.08.2018. 14:09h

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je danas da ne razmišlja o eventualnom protivniku u posljednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evropa, jer je pred njegovom ekipom ozbiljan zadatak protiv Nordsjelanda.

"U ovom trenutku ne razmišljamo o četvrtom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, jer pred sobom imamo ozbiljan zadatak koji nas očekuje već za tri dana u Danskoj, a potom u Beogradu. Kada savladamo prve prepreke kroz dvije utakmice onda naš fokus może biti na sljedeće kolo", rekao je Mirković.

Fudbaleri Partizana sastaće se sa Bešiktašem ili austrijskom ekipom LASK ako prođu u posljednje kolo kvalifikacija za Ligu Evropa, odlučeno je danas žrijebom u Nionu.

Partizan prije toga treba da eliminiše danski Nordsjeland u trećem kolu kvalifikacija.

"Ne treba srljati niti razmišljati unaprijed već isključivo ići korak po korak. Čeka nas težak dvomeč. Ako ostvarimo pozitivan rezultat, što svi želimo, onda možemo pričati o ekipi Bešiktaša o kojoj zaista ne treba trošiti riječi", rekao je fudbaler Partizana Marko Janković.

Prva utakmica trećeg kola igra se u četvrtak u Danskoj, dok je revanš naredne nedjelje na stadionu u Humskoj.

Posljednje kolo kvalifikacija igraće se 23. i 30. avgusta.