De Brujne: Skoro je nemoguće da osvojimo sva četiri trofeja

Još uvijek se borimo na svim frontovima. Ostali timovi napreduju, mi igramo uvijek isti fudbal, nema previše razlika. Možda osvojimo više trofeja ove godine nego prošle, kazao je Belgijanac
427 pregleda 0 komentar(a)
Kevin de Brujne
Kevin de Brujne

Biće "skoro nemoguće" za Mančester siti da osvoji četiri trofeja ove sezone, rekao je Kevin de Brujne, jedna od zvijezda tima.

Siti sjutra gostuje Šalkeu u prvom meču osmine finala Lige šampiona, takmičenje koje nikad nije osvojio.

U finalu Liga kupa, "građani" će igrati sa poljuljanim Čelsijem, dok u Premijer ligi drže prvo mjesto, sa utakmicom više od Liverpula.

- Cilj nije osvojiti četiri trofeja, već pobijediti svaki meč. Ne možemo postaviti cilj na četiri trofeja. Srećni smo tu gdje smo i želimo da idemo što dalje u svakom od takmičenja. Da osvojimo sva četiri, skoro je nemoguće. - kazao je 27-godišnji De Brujne.

Tim Pepa Gvardiole protutnjao je ligom prethodne sezone sa rekordnih 100 bodova, a osvojio je i Liga kup, kada je u finalu bio bolji od Arsenala - 3:0. U FA kupu su eliminisani u petoj rundi od Vigana, dok je u Ligi šampiona u oba meča četvrtfinala bolji bio Liverpul.

Upitan kako se ovosezonski Siti poredi sa onim iz prethodne sezone, Belgijanac je odgovorio:

- Mislim da je ovo isti tim. Još uvijek se borimo na svim frontovima. Ostali timovi napreduju, mi igramo uvijek isti fudbal, nema previše razlika. Možda osvojimo više trofeja ove godine nego prošle.

Bonus video: