Anćeloti: Cilj Reala je 10. titula u Ligi šampiona

"Sanjao sam da dođem u Real, a sada je to stvarnost. Moram da dam sve od sebe kako bi usrećio sve naše navijače", rekao je Anćeloti za klupski sajt
2 komentar(a)
Anćeloti, Foto: Beta/AP
Anćeloti, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 01.01.2014. 20:00h

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Anćeloti rekao je da je cilj kluba u 2014. godini osvajanje 10. titule u Ligi šampiona.

Real je do sada osvojio devet titula evropskog prvaka, a posljednji put 2002. godine. U posljednje tri godine "kraljevski" klub igrao je u polufinalu tog takmičenja i pretrpio je tri poraza, od Barselone, Bajerna iz Minhena i Borusije iz Dortmunda.

"Svi u Realu žele da osvoje 10. titulu evropskog šampiona. To je veliki motiv za nas u klubu i daćemo sve od sebe da ove godine osvojimo taj trofej. Sanjao sam da dođem u Real, a sada je to stvarnost. Moram da dam sve od sebe kako bi usrećio sve naše navijače", rekao je Anćeloti za klupski sajt.

Takođe i predsjednik Real Madrida Florentino Peres rekao je da je cilj kluba osvajanje titula.

"Želimo da osvojimo titule. Možda smo malo opsjednuti 10. titulom Lige šampiona, to je ono što najviše želimo", rekao je Peres.

Defanzivac Reala Serhio Ramos do sada nije osvojio Ligu šampiona.

"To je posebno takmičenje. Mnogo godina sam u Realu i želim da podignem trofej Lige šampiona, ali nije dobro da time budemo opsednuti", rekao je Ramos.

Real će u osmini finala Lige šampiona igrati protiv njemačkog Šalkea. Prva utakmica na programu je 26. februara od 20.45 u Gelzenkirhenu, a revanš je 18. marta na Santjago Bernabeu, od 20.45.

Bonus video: