Lamela stiže na pozajmicu u Inter

Inter je zbog Lamele odustao od Lavecija, za kojeg je PSŽ tražio 25 miliona eura, ali italijanski mediji podvlače da "crno-plavi” ne smiju da odugovlače u pregovorima jer istog igrača želi i Atletiko Madrid
0 komentar(a)
Erik Lamela, Foto: Www.tottenhamhotspur.com
Erik Lamela, Foto: Www.tottenhamhotspur.com
Ažurirano: 29.12.2013. 09:55h

Inter je dobio negativan odgovor od Pari Sen Žermena za Esekjela Lavecija, ali će u januaru gotovo sigurno imati još jednog Argentinca u sastavu - "Gazeta delo sport” ističe da će milanski klub u ovom prelaznom roku dovesti fudbalera Totenhema Erika Lamelu na pozajmicu.

Vijesti o prelasku Lamele u Inter je objavio i engleski tabloid "Mirror”, a italijanski klub bi navodno na kraju sezone imao pravo i da otkupi Argentinca za 19 miliona eura.

Lamela je ljetos prešao iz Rome u Totenhem za skoro 35 miliona eura, ali do sada u Londonu nije uradio ništa, pa je i prečesto na klupi Sparsa - odigrao je osam utakmica, od čega je samo tri puta bio starter...

"Gazeta” navodi i da je Lamelin dolazak u Inter gotova stvar, da su se dva kluba načelno sve dogovorila, ali bi posao trebalo da bude konkretizovan u drugoj polovini januara.

Bivši fudbaler Rome je više puta rekao da nije srećan u Engleskoj, da nikako ne može da se navikne na način života i fudbala i tako poslao jasan znak upravi Totenhema da bi želio da ide sa "Vajt Hart Lejna”.

Takođe, Lamela želi da ide na Mundijal sa Argentinom, pa je svjestan da minutažom koju ima u Totenhemu ne može da se izbori za mjesto i bude dio tima u Brazilu na ljeto.

O njegovim kvalitetima već godinama u superlativu govori i legendarni italijanski stručnjak Fabio Kapelo.

"Vjerujem u njega, jako mi se dopada ono što radi na terenu. Ne znam zašto ne igra u Totenhemu, da li je jezička barijera toliki problem ili postoji još nešto...", kazao je Kapelo.

Inter je zbog Lamele odustao od Lavecija, za kojeg je PSŽ tražio 25 miliona eura, ali italijanski mediji podvlače da "crno-plavi” ne smiju da odugovlače u pregovorima jer istog igrača želi i Atletiko Madrid.

"Inter je prva i najrealnija opcija za Lamelu, ali pažnja na Atletiko. Inter mora da bude konkretan”, napisao je "Medijaset”.

Bonus video: