Kamp Zvezde: Rok za prijave do 5. januara

"Ostalo je još malo vremena, a i slobodnih mjesta za prijave. Pošto je broj učesnika ograničen, a i zbog naručivanja opreme koju dobijaju polaznici kampa klub je kao krajnji rok za prijave odredio 5. januar 2014. godine"
0 komentar(a)
Todorović i Džajić, Foto: Privatna arhiva
Todorović i Džajić, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 23.12.2013. 20:34h

Fudbalski kamp Crvene zvezde će se održati od 11. do 18. januara naredne godine u Baru, a organizatori su juče apelovali na sve zainteresovane koji se nisu prijavili da to učine što prije. Tačnije, kao krajnji rok je određen 5. januar.

"Ostalo je još malo vremena, a i slobodnih mjesta za prijave. Pošto je broj učesnika ograničen, a i zbog naručivanja opreme koju dobijaju polaznici kampa klub je kao krajnji rok za prijave odredio 5. januar 2014. godine", saopštio je organizator.

Kamp će nadgledati Zvezdin skaut i legenda beogradskog kluba Miloš Šestić, a sa djecom će raditi treneri omladinske škole Aleksandar Jović i Nebojša Stamenković.

Promoter kampa je Luka Todorović, dječak koji je 2012. godine otišao na probu u Zvezdu i zadovoljio ukuse trenera, a zatim postao član "crveno-bijelih".

Bonus video: