Suares: Sanjam veliki trofej sa Liverpulom

Menadžer velikana sa Mersisajda, Brendan Rodžers, smatra da njegov pulen može da obori rekord Premijer lige po broju golova u sezoni, koji sa 34 pogotka dijele Endi Kol i Alan Širer
2 komentar(a)
Luis Suares, Foto: Reuters
Luis Suares, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.12.2013. 16:27h

Luis Suares je otkrio koji ga je san natjerao da produži ugovor - želi da osvoji titulu sa Liverpulom.

Urugvajac je u spektakularnoj formi ove sezone, dao je 19 golova u 12 ligaških utakmica, zbog čega su „redsi” prvi na tabeli i mogu da razmišljaju o prvoj tituli nakon 1990. godine.

„San mi je da osvojim titulu. Želim da uzmem Premijer ligu i još neki veliki pehar sa Liverpulom”, rekao je Suares.

Menadžer velikana sa Mersisajda, Brendan Rodžers, smatra da njegov pulen može da obori rekord Premijer lige po broju golova u sezoni, koji sa 34 pogotka dijele Endi Kol (1993/94) i Alan Širer (1994/95).

„Izgleda da on u svakom meču može da da het-trik, zar ne? I može, jer ima taj kvalitet. Siguran sam da će biti jako blizu rekorda”, naglasio je Rodžers.

Bivši menadžer Svonsija je oduševljen izdanjima svog pulena i poručuje da je Suares svjetska klasa.

„Nekoliko ispada je uticalo na njegove igre, ali sada gledate drugačijeg čovjeka. Sazreo je, vidite da je srećan, samopouzdan i ima usklađen život na terenu i van njega. Luis je briljantan igrač, sa kojim je milina raditi. I daje sve od sebe, svakog dana svog života”, istakao je Rodžers.

Bonus video: