Preminula dva mlada fudbalera u Škotskoj

Džejmi Skiner (13) umro je pošto se onesvijestio kada je igrao za Tajnekasl. Ta tragedija desila se samo nekoliko sati pošto je 18-godišnji Dejvid Pol iz Hibernijana preminuo u snu
68 pregleda 0 komentar(a)
Dejvid Pol i Džejmi Skiner, Foto: Www.mirror.co.uk
Dejvid Pol i Džejmi Skiner, Foto: Www.mirror.co.uk
Ažurirano: 23.12.2013. 14:53h

Dvije fudbalske tragedije potresle su Škotsku u nedjelju, pošto su dvojica mladih igrača preminula u razmaku od samo nekoliko sati.

Džejmi Skiner (13) umro je pošto se onesvijestio kada je igrao za Tajnekasl iz Edinburga u duelu sa Spartansima.

Uprkos naporima ljekarskog osoblja i gledalaca da ga ožive, izdahnuo je po dolasku u bolnicu.

„Iako je Džejmi tek došao u našu porodicu, možemo da kažemo da je bio talentovan igrač koji je imao veliku budućnost. Ne postoje riječi kojima bismo mogli da opišemo naš bol i nevjericu zbog svega što se desilo”.

„Možemo samo da se prenesemo naše saučešće porodici i da se nadamo da će pronaći snagu da prebrode sve ovo”, stoji u saopštenju kluba.

Ta tragedija desila se samo nekoliko sati pošto je 18-godišnji Dejvid Pol, talentovani fudbaler Hibernijana, preminuo u snu. Za sada nema naznaka da je njegova smrt nastupila pod sumnjivim okolnostima.

„Dejvid je bio talentovan fudbaler, pred kojim je bila blistava budućnost. Bio je dobar momak”, rekao je prvi čovjek Hibernijana Ron Pitri.

Brojni fudbaleri na društvenim mrežama iskazali su nevjericu zbog dvije tragedije koje su se desile u nedjelju, a među njima su bili i škotski internacionalac Čarli Adam i bivši napadač Liverpula Robi Fauler.

Bonus video: