Žao mi je što sam napustio Tumbu, on me je podržao da dođem u Partizan

"Tumbaković je moj veliki prijatelj, on mi je fudbalski, trenerski i životni mentor. Podržao me je da dođem na klupu Partizana, žao mi je što sam završio saradnju sa njim, ali mu želim sve najbolje", rekao je Mirković
0 komentar(a)
zoran mirković, Foto: BETA
zoran mirković, Foto: BETA
Ažurirano: 04.08.2018. 17:44h

Zoran Mirković je danas predstavljen kao trener Partizana.

Nekadašnji as "crno-bijelih" iz Beograda i Torina bio je član stručnog štaba reprezentacije Crne Gore od dolaska Ljubiše Tumbakovića, januara 2016. godine.

"Tumbaković je moj veliki prijatelj, on mi je fudbalski, trenerski i životni mentor. Podržao me je da dođem na klupu Partizana, žao mi je što sam završio saradnju sa njim, ali mu želim sve najbolje", rekao je Mirković.

Mirković je naslijedio Miroslava Đukića, koji je dobio otkaz zbog skromnih igara na startu sezonu.

"Moje interesovanje za Partizan je bilo bazirano reprezentativcima Crne Gore Kosoviću i Jankoviću. Pratio sam utakmice, ekipa je u krizi, nema igrača koji bi preuzeo odgovornost, nismo kompaktni i igramo sporo. Prva stvar je psiha, pričaću dosta sa njima", rekao je Mirković.

"Znam šta se ovdje traži i koje su obaveze. Ne dolazim u idealnom momentu, ekipa je zapala u apatiju i moramo brzo da radimo, a jedino što nemamo je vrijeme", naglasio je on.

Mirković će debitovati u četvrtak na meču sa Norsjelandom, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Bonus video: