Guarinov agent: Čeka se Tohir

"Zanima nas Čelzijev projekat, ali Fredi je igrač Intera i zadovoljan je u Milanu. Zajedno sa ljudima iz Intera sam bio u Londonu, Čelzi je i zvanično zainteresovan", rekao je Ferejra
1 komentar(a)
Fredi Guarin, Foto: Reuters
Fredi Guarin, Foto: Reuters
Ažurirano: 18.12.2013. 14:03h

Vezista Intera Fredi Guarin je zaista interesanta Čelziju i transfer je moguć, potvrdio je i igračev menadžer Marselo Ferejra za kolumbijski radio „Karakol“.

"Zanima nas Čelzijev projekat, ali Fredi je igrač Intera i zadovoljan je u Milanu. Zajedno sa ljudima iz Intera sam bio u Londonu, Čelzi je i zvanično zainteresovan", rekao je Ferejra i podvukao ulogu predsjednika Intera Erika Tohira:

"Čekamo da se sastanemo s njim kako bi znali kakva je njegova ideja i da li je Fredi dio projekta. Ima vremena za sve", kazao je Ferejra.

Italijanski i engleski mediji su prije nekoliko dana objavili da su Čelzi i Inter dogovorili transfer od 15 miliona funti i da će Guarin u januaru potpisati ugovor na četiri i po godine sa "plavcima".

Guarin je stigao u Inter u januraru 2011. godine na pozajmicu iz Porta, a onda je već na ljeto otkupljen za 11,5 miliona eura.

Bonus video: