Povratak Jovetića nakon 47 dana

Ako zaigra od početka, ili uđe sa klupe, biće to Jovetićev povratak na teren nakon tačno 47 dana odsustva zbog povrede mišića lista
2 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Reuters
Stevan Jovetić, Foto: Reuters
Ažurirano: 17.12.2013. 14:38h

Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić biće u kombinaciji za gostovanje Mančester sitija Lesteru, večeras u četrvrtfinalnom meču Liga Kupa Engleske.

Ako zaigra od početka, ili uđe sa klupe, biće to njegov povratak na teren nakon tačno 47 dana odsustva zbog povrede mišića lista.

Jovetić se povrijedio 30. oktobra na utakmici osmine finala Liga Kupa protiv Njukasla na "Sent Džejms parku". Zamijenjen je u 10. minutu, a Siti je dobio meč sa 2:0 golovima Džeka i Negreda u produžetku.

Od kada je krajem jula u transferu vrijednom 25 miliona eura prešao iz Fiorentine u Mančester siti, Jovetić je zbog raznoraznih povreda odigrao samo pet utakmica za "građane".

Trener Sitija Manuel Pelegrini najavio je da će večeras braniti rezervni golman Džo Hart, inače prvi čuvar mreže reprezentacije Engleske.

Utakmica na stadionu "King pauer" počinje u 20.45.

U ostalim mečevima četvrtfinala Liga kupa sastaju se Sanderlend - Čelzi (večeras) i Tozenhem - Vest Hem i Stouk - Mančester junajted (sjutra).

Bonus video: