Partizan smijenio Rašovića i promovisao Marka Nikolića

Srpski mediji ističu da bi prva Nikolićeva pojačanja trebalo da budu upravo bivši igrači Voše - desni bek Miroslav Vulićević i štoper Branislav Trajković
1 komentar(a)
Marko Nikolić, Foto: BETAPHOTO
Marko Nikolić, Foto: BETAPHOTO
Ažurirano: 16.12.2013. 19:23h

Dosadašnji trener Vojvodine Marko Nikolić nasljednik je Vuka Rašovića na klupi Partizana.

Ono što se prethodnih desetak dana vodilo kao gotova stvar trebalo bi da bude ozvaničeno svakog trenutka, jer je Nikolić stigao u Humsku pred Upravni odbor Partizana na kojem je i smijenjen Rašović.

Nakon UO Nikolića je novinarima predstavio predsjednik Partizana Dragan Đurić.

"Niko kao Rašović nije imao toliki pritisak. Nikoliću sam rekao da je došao u pakao. Konačno su se poklopile kockice, jer smo i ranije htjeli da ga dovedemo. On je dobar trener, odlično radi sa mladim igračima", rekao je Đurić.

Nikolić, koji će potpisati ugovor na dvije i po godine, prošle sedmice je napustio Vojvodinu i od tog trenutka je postalo jasno da preuzima Partizan, tim prije što su čelnici "crno-bijelih" sve vrijeme javno iznosili da su nezadovoljni radom Rašovića.

Srpski mediji ističu da bi prva Nikolićeva pojačanja trebalo da budu upravo bivši igrači Voše - desni bek Miroslav Vulićević i štoper Branislav Trajković.

"Ne plašim se, znam da me čeka pakao", istakao je Nikolić.

Rašović je Partizan preuzeo u finišu prošle sezone nakon smjene Vladimira Vermezovića i osvojio je titulu, a ove je, uprkos nikad slabijem igračkom kadru, obezbijedio je prvu poziciju na kraju prvog dijela.

Bonus video: