Van Persi mjesec van terena

Dejvid Mojs rekao je da se Holanđanin povrijedio prilikom izvođenja kornera na utakmici sa Šahtjorom iz Donjecka u Ligi šampiona poslije kog je Junajted došao u vođstvo.
0 komentar(a)
Robin van Persi, Foto: Reuters
Robin van Persi, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.12.2013. 18:17h

Šok za Mančester junajted - Robin van Persi obnovio je povredu mišića i biće van stroja narednih mjesec dana! Junajted će u tom periodu odigrati čak devet utakmica.

"Ovo je stvarno nesreća", procijedio je trener "đavola" Dejvid Mojes.

Nesreća je veća utoliko što su mnogi fudbalski eksperti na Ostrvu veliku krizu Mančester junajteda (dva vezana poraza kod kuće, prvi put od 2009. godine, 9. mjesto na tabeli) povezivali baš sa povredom holandskog napadača.

Van Persi se vratio u akciju prošle subote protiv Njukasla, kada je igrao pola sata, kao i u utorak protiv Šahtjora, kada je takođe ušao sa klupe.

Da ironija bude veća, povredu je obnovio izvodeći korner protiv Šahtjora, iz kojeg je Fil Džons postigao pobjedonosni gol za Mančester junajted.

Mojes odavno nije proklinjao gol svog tima kao što je ovoga puta slučaj...

"Stvarno šteta, naši dobri rezultati vezani su za period kada su Van Persi i Runi u timu. Zašto lagati, oni su naša glavna snaga. Ali, nikako da ih sastavimo", očajavao je Mojes.

Mančester u nedjelju gostuje Aston Vili, u utorak putuje u Stouk na meč Liga kupa, dok se naredne subote vraća na "Old traford" kada dočekuje Vest Hem. Potom slijede dva vezana gostovanja u samo tri dana, Halu i Noriču...

Bonus video: