Iguain: Nepravedno smo ispali iz Lige šampiona

"Nismo imali sreće. Pobijedili smo četiri od šest utakmica, ali smo eliminisani. To se ne događa često. Nevjerovatno je da nismo prošli"
1 komentar(a)
Iguain, Foto: Beta/AP
Iguain, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 12.12.2013. 18:58h

Fudbaler Napolija Gonzalo Iguain rekao je da je njegova ekipa "nepravedno" ispala iz takmičenja u Ligi šampiona.

Napoli je sinoć pobijedio Arsenal sa 2:0, u utakmici posljednjeg kola Grupe F, ali mu to nije bilo dovoljno da se plasira u osminu finala Lige šampiona. Prve tri ekipe u grupi imaju po 12 bodova, prva je Borusija iz Dortmunda, drugi je Arsenal, a treći Napoli. Italijanska ekipa nije prošla dalje zbog lošijeg međusobnog duela.

To je prvi put da jedna ekipa ne uspije da se plasira u drugu fazu sa 12 bodova.

"Nismo imali sreće. Pobijedili smo četiri od šest utakmica, ali smo eliminisani. To se ne događa često. Nevjerovatno je da nismo prošli. To je zaista nepravedno", rekao je Iguain, prenijeli su italijanski mediji.

"Razočaravajuće je što smo osvojili 12 bodova u tako teškoj grupi, a nismo prošli dalje, a pojedine ekipe sa samo jednom ili dvije pobjede, sa šest ili sedam bodova nastavljaju takmičenje", dodao je on.

Napoli će na proljeće igrati u Ligi Evrope, a Iguain, koji je postigao četiri gola na pet utakmica u Ligi šampiona ove sezone, rekao je da je cilj ekipe da osvoji trofej.

"Sada moramo da se okrenemo Ligi Evropa, Seriji A i Kupu Italije. Cilj je da osvojimo Ligu Evropa. To je trofej i veoma je važan za nas", rekao je Iguain.

Bonus video: