Kijelini: Ne plašimo se Galatasaraja

Fudbaleri Juventusa igraju sjutra od 20.45 na Turk Telekom areni u Istanbulu protiv Galatasaraja, utakmicu posljednjeg, šestog kola Grupe B u Ligi šampiona.
0 komentar(a)
Kjelini, Foto: Reuters
Kjelini, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.12.2013. 10:54h

Fudbaler Juventusa Đorđo Kijelini rekao je da se njegova ekipa ne plaši sjutrašnje utakmice u Istanbulu sa Galatasarajem u Ligi šampiona, koja je odlučiti o plasmanu u osminu finala najelitnijeg evropskog takmičenja.

Fudbaleri Juventusa igraju sjutra od 20.45 na Turk Telekom areni u Istanbulu protiv Galatasaraja, utakmicu posljednjeg, šestog kola Grupe B u Ligi šampiona.

Crno-bijelima je dovoljan i bod za plasman u osminu finala, dok turski tim samo pobjeda vodi dalje. Juventus ima šest bodova, a Galatasaraj na trećem mjestu dva manje.

Prvi na tabeli Grupe B je Real Madrid sa 13 bodova, koji je ranije obezbijedio plasman u drugu fazu. Real sjutra od 20.45 igra na gostovanju protiv Kopenhagena.

"U Istanbulu ćemo igrati kao da je finale. Ne plašimo se, mi smo Juve", rekao je Kijelini.

Navijači Galatasaraja poznati su kao jedni od najvatrenijih, a Arturo Vidal je rekao da se niko od igrača ne plaši atmosfere.

"Izaći ćemo na teren kao negativci... Moramo da počnemo snažno, kako bismo znali da li smo snažan tim. Ako budemo igrali borbeno kao i uvijek, svakoj ekipi će biti teško da nas pobijedi", rekao je Vidal.

Juventus u duel ulazi poslije devet utakmica bez poraza u svim takmičenjima, a Galatasaraj poslije pobjede u prvenstvu protiv Elacigspora od 2:0, u petak.

U prvom dijelu takmičenja, Juventus i Galatasaraj su u Torinu odigrali 2:2.

Trener Galatasaraja Roberto Manćini rekao je da njegova ekipa mora da iskoristi podršku navijača i osvoji tri boda."Moraju da nas podržavaju do posljednjeg sudijskog zvižduka i sigurni smo da će tako biti. Pokušaćemo da osvojimo tri boda pomoću čuvenog pritiska koji stvaraju navijači Galatasaraja", rekao je Manćini.

Bonus video: