Revanši četvrtfinala Kupa: Petrovac i Grbalj ovjeravaju polufinale?

Petrovac i Grbalj trebalo bi sjutra da ovjere plasman u polufinale Kupa, a ukoliko se ne dogode iznenađenja, u završnicu će se plasirati i Čelik i Lovćen
1 komentar(a)
Mogren - Čelik, Foto: Vesko Belojević
Mogren - Čelik, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 03.12.2013. 13:57h

Petrovčani protiv Dečića u Tuzima brane pobjedu od 2:0 iz prvog meča. Domaćinu je potrebno čudo kako bi preokrenuo ukupan rezultat, ali nakon pobjede Dečića nad Grbljem 3:0 u prošlom kolu prvenstva, sve je moguće.

Grbalj je protiv Mogrena u Budvi slavio sa 3:2 u prvom meču i proći će u polufinale čak i ako izgubi 1:0 ili 2:1 na svom terenu. Budvanima treba pobjeda od dva gola razlike, a sudeći kako igraju u prvenstvu (pet poraza zaredom) to će za izabranike Brana Milačića biti vrlo teška misija.

Najneizvjesnije će biti na Trešnjici - Zeta će napasti Lovćenovih 1:0 iz prvog meča na Cetinju prije 20 dana. Izabranici Mojaša Radonjića imaju dobru, ali ne i nenadoknadivu prednost, a makar jedan gol približio bi ih polufinalu.

Za Zetu, sa druge strane, u prošlosti nije bilo strano da nadoknadi i veći zaostatak, pa ne treba otpisivati domaćina.

Konačno, Čelik i Mladost igraju u Nikšiću nakon 1:1 u prvom meču u Podgorici. "Metalurzi" su bliži polufinalu, što zbog kvaliteta, trenutne forme (prije tri dana savladali su Mladost u Podgorici u prvenstvu), što zbog činjenice da im je za prolaz dovoljan i remi bez golova.

Sve utakmice počinju u 13 časova.

Polufinalni mečevi igraće se na proljeće.

Bonus video: