Šestić nadgleda talente

Kamp će nadgledati Zvezdin skaut i legenda beogradskog kluba Miloš Šestić, dok će sa djecom raditi treneri omladinske škole Crvene zvezde Aleksandar Jović i Nebojša Stamenković
0 komentar(a)
Ažurirano: 03.12.2013. 12:58h

Fudbalski klub Crvena zvezda, u saradnji sa Opštinom Bar, organizuje fudbalski kamp za najmlađe koji će se održati od 11. do 18. januara naredne godine.

Kamp će nadgledati Zvezdin skaut i legenda beogradskog kluba Miloš Šestić, dok će sa djecom raditi treneri omladinske škole Crvene zvezde Aleksandar Jović i Nebojša Stamenković. Promoter kampa je Luka Todorović, dječak koji je 2012. godine otišao na probu u Zvezdu i zadovoljio ukuse trenera, a zatim postao član "crveno-bijelih",

Kako su saopštili organizatori, treninzi će se odvijati na terenima FK Mornar, na plastičnoj podlozi, dva puta dnevno, a polaznici kampa dobijaju brendiranu "puma" opremu (trenerka, dres, šorc, trening majica, trening šorc, torba).

Navodi se i da će deset najboljih igrati probnu utakmicu na "Marakani" sa odgovarajućim godištem Crvene zvezde. Organizatori navode da se detaljnije ingormacije mogu dobiti putel telefona 069-387-133 i 068-110-133.

Bonus video: