Ibrahimović: Kavani mi čini život lakšim

„Prisustvo Kavanija čini stvari lakšim za mene. Pomažemo jedan drugom. Ako je ne postignem gol, on ga da. To nam je nedostajalo prošle sezone”, rekao je Ibrahimović
1 komentar(a)
Zlatan Ibrahimović i Edinson Kavani, Foto: Reuters
Zlatan Ibrahimović i Edinson Kavani, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.12.2013. 13:50h

Saradnja sa Edinsonom Kavanijem oduševljava Zlatana Ibrahimovića do te mjere da je egoistični Šveđanin poručio da mu Urugvajac čini život lakšim.

Kavani je postigao 10 golova na 14 nastupa u Ligi 1 od dolaska iz Napolija, a Ibra je naglasio da je 26-godišnji Kavani skinuo veliki teren sa njegovih ramena.

„Prisustvo Kavanija čini stvari lakšim za mene. Pomažemo jedan drugom. Ako je ne postignem gol, on ga da. To nam je nedostajalo prošle sezone”.

„On radi mnogo stvari u defanzivi i pravi je dodatak ovom timu. Bio nam je potreban neko kao on, zbog čega smo jači nego lani. Ako se Kavani koristi na pravi način, donosi mnogo timu”, rekao je Ibrahimović za „L'Ekip”

Fenomenalni Šveđanin je poručio i da Pari Sen Žermen može da pobijedi svakoga ako nametne svoj stil igre, ali je priznao da „sveci” još nisu na nivou njegovih nekadašnjih timova.

„Postoji više pritiska jer branimo tiulu, ali znamo da možemo da savladamo svakoga. PSŽ je veliki tim, ali je Barselona u kojoj sam igrao ja bila nešto drugo. I Milan je bio fantastičan, kao i Juventus. Ali, PSŽ je veliki projekat”, zaključio je Ibrakadabra.

Parižansi su prvi u Ligi 1 sa 37 bodova iz 15 utakmica. Drugi je Lil Marka Baše sa 33.

Bonus video: