Mojlensten naslijedio Jola

„Fulam je imamo mnogo loših rezultata, a u nekim utakmicama je morao da osvoji više bodova. Tabela ne laže, postoji razlog zašto smo tu gdje jesmo“, rekao je Mojlensten
0 komentar(a)
Martin Jol i Rene Mojlensten, Foto: Reuters
Martin Jol i Rene Mojlensten, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.12.2013. 19:38h

Serija očajnih rezultata natjerala je čelnike Fulama da otpuste Holanđanina Martina Jola, a naslijedio ga je zemljak Rene Mojlensten.

Bivši pomoćnik ser Aleksa Fergusona u Mančester junajtedu je ove godine preuzeo Anži nakon ostavke Gusa Hidinka, ali je brzo otišao. Od 13. novembra je bio glavni trener u Fulamu, a sada je promovisan u menadžera.

„Rene Mojlensten je doveden u Fulam da asistira Martinu, a danas smo mu ponudili da ga naslijedi. Hvala Reneu što je prihvatio da nas vodi. Imamo veliko povjerenje u njega i velika očekivanja“, rekao je vlasnik Fulama Šahid Kan.

Novi menadžer tima sa „Krejven kotidža“ je svjestan da ga ne čeka nimalo lak zadatak, jer je Fulam 18. na tabeli, sa tri boda manje od Vest Hema, Stouka i Kardifa, koji su u zoni spasa.

„Fulam je imamo mnogo loših rezultata, a u nekim utakmicama je morao da osvoji više bodova. Tabela ne laže, postoji razlog zašto smo tu gdje jesmo. Svi u klubu moraju da shvate da moramo da uložimo u tim. Zadatak nas iz stručnog štaba je da vidimo kako možemo da ojačamo ekipu, kako bismo ostali u Premijer ligi“, rekao je 49-godišnji Holanđanin.

Mojlensten će na klupi debitovati u srijedu protiv Totenhema na „Krejven kotidžu“.

Bonus video: