Miroljubivo u Petrovcu

"Dali smo sve od sebe, možda smo imali i više šansi, ali nije moglo bolje od remija. Ostaje nam da se osvježimo za posljednje kolo prvog dijela sezone protiv Lovćena", kazao je trener Petrovca Milorad Malovrazić
2 komentar(a)
Petrovac, Foto: Savo Prelević
Petrovac, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 01.12.2013. 08:19h

Fudbaleri Petrovca propustili su priliku da priđu lideru na samo bod uoči današnjeg derbija Sutjeska - Budućnosti, ali su i remijem protiv Rudara pod Malim brdom ostali na pravom kursu.

"Dali smo sve od sebe, možda smo imali i više šansi, ali nije moglo bolje od remija. Ostaje nam da se osvježimo za posljednje kolo prvog dijela sezone protiv Lovćena", kazao je trener Petrovca Milorad Malovrazić.

Petrovčani su se i fizički i emotivno istrošili u srijedu protiv Budućnosti pod Goricom, kada su slavili 2:1, za razliku od fudbalera Rudara koji su odmarali čak 21 dan.

To se i vidjelo na terenu, iako je domaćin bolje krenuo, bio bliži golu u prvih pola sata.

Grbović nije pogodio u 27. minutu nakon dodavanja Vujačića, dok je golman Rudara Radanović četiri minuta kasnije bio brži od Jablana.

Poslije toga oglasili su se i gosti, koji su u samo jednom minutu propustili dvije velike šanse.

Talović je nakon dodavanja Gačevića pogodio stativu, a Miroje Jovanović gađao pravo u golmana Popovića. Igrao se 35. minut...

"Odigrali smo dobro u prvom poluvremenu, u nastavku nešto slabije, ali je težak teren uticao na igru. Mislimo na srijedu i utakmicu sa Mornarom", istakao je Mirko Marić, trener Rudara.

U nastavku je gledan još gori fudbal, nijedna ekipa nije uradila dovoljno da bi postigla gol, iako je bilo nekoliko prilika.

Najveću je propustio napadač Petrovca Vujačić, koji je u 56. minutu gađao preko gola.

Petrovac - Rudar 0:0

Petrovac - Stadion pod Malim brdom. Gledalaca: 150. Sudija: Nikola Dabanović (Podgorica). Pomoćnici: Danijel Dević (Bar) i Srđan Korać (Bar).

Petrovac: Popović 6,5, Grbović 6, Lakić 6, Pejaković 6,5 (Leverda), Golubović 6,5, Marković 6, Čelebić 6, Đukić 6 (Kruščić), Ivanović 6, Vujačić 6,5 (Dragićević), Jablan 6.

Rudar: Radanović 6,5, Gordić 6, Talović 6,5, Mijušković 6, Nestorović 6,5, Kaluđerović 6 (Sekulić), Vlahović 6,5, Gačević 6 (Vuković), Đurić 6, Kato 6,5, Jovanović 6 (Šljivančanin).

Bonus video: