Čeliku samo bod protiv Dečića

Čelik propustio priliku da se pobjedom približi lideru, ekipi Sutjeske, na samo dva boda
0 komentar(a)
Ažurirano: 28.11.2013. 16:46h

U očajnoj fudbalskoj predstavi fudbaleri Čelika i Dečića podijelili su bodove. Prvu priliku imali su „metalurzi“ u 4. minutu, kada je Đalac sa oko 30 metara uputio udarac u okvir gola. Nedugo zatim Jovović je sam sebi izgradio priliku za šut i umalo bio neprecizan. Odgovorili su Tuzani u 18. minutu preko Zlatičanina, ali je rezultat ostao nepromijenjen.

"Imali smo dosta igračkih problema, ali to ne smije da bude alibi. Po onome što je gledano niko nije zaslužio ni bod", iskren je bio Dejan Miljanić, pomoćni trener Čelika.

U nastavku, prvi je domaćin vadio loptu iz mreže. Nekadašnji igrač Čelika Vule Vujačić odlično je prošao po lijevoj strani i pogodio Kuča, kome nije bilo teško da savlada Akovića.

Terensku inicijativu „metalurzi“ su krunisali u 74. minutu - Prtenjak je asistirao Nikoliću, koji je pogodio laganim udarcem.

"U meč smo ušli anemično, slabo. Svakako da je za nas bod velik, jer smo uspjeli da ostanemo neporaženi na terenu gdje se teško osvajaju bodovi", rekao je Muhamed Lekić, trener Dečića.

Čelik - Dečić 1:1

Nikšić - Stadion Čelika. Gledalaca: 50. Sudija: Radoje Pajović (Podgorica). Pomoćnici: Miloš Asović, Veselin Đuranović (Berane). Strijelci: Nikolić u 74. minutu za Čelik, Kuč u 59. minutu za Dečić. Žuti karton: Hadžibulić (Čelik).

Čelik: Aković -, Jovović 5,5, Bulatović 5,5, Krsteski 5, Vuković 5, Adrović 5, Hadžibulić 5, Brnović 5 (Nikolić), Đalac 5, Prtenjak 5 (Videkanić), Kalezić 5.

Dečić: Drešević -, Padović 5,5 (Bošković), Ramović 5,5, Ljuljđuraj 5,5, Mihailović 5,5, Popović 5,5, Zlatičanin 5,5 (Bojić), Lazarević 5,5, Ajković 5,5, (Nuhodžić), Kuč 5,5, Vujačić 6.

Bonus video: