Sutjeska uzvraća udarac Grblju?

Nikšićki "plavo-bijeli" danas imaju priliku da uzvrate udarac četi Aleksandra Nedovića, i tri kola prije kraja polusezone približe se odbrani jesenje titule
0 komentar(a)
Sutjeska, Foto: Savo Prelević
Sutjeska, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 27.11.2013. 08:01h

Finiš prvensta aktuelni šampion Sutjeska dočekuje u dobrom raspoloženju.

Na krilima uspješnih rezultata u poslednjih sedam kola izabranici Dragana Radojičića danas stižu na megdan Grblju, ekipi koja je u uvodnim kolima prvog dijela šampionata golom Radusinovića u sudijskoj nadoknadi osvojila cijeli plijen kraj Bistrice.

Dakle, nikšićki "plavo-bijeli" danas imaju priliku da uzvrate udarac četi Aleksandra Nedovića, i tri kola prije kraja polusezone približe se odbrani jesenje titule...

"Grbalj je nezgodna ekipa koja u svojim redovima ima iskusne i provjerene igrače koji u svakom trenutku mogu da riješe meč. To je tim koji nam je nanio prvi ovosezonski poraz i taj podatak dovoljno govori. Ipak, naša forma je u usponu, igramo sve bolje i to je najbitnije. U svakom slučaju pokušaćemo da se revanširamo našem domaćinu, mada ni neriješen rezultat za nas ne bi bio neuspjeh. Ako ostavarimo maksimalan učinak u Radanovićima iskupili bismo se za neke propuste i stekli izgledne šanse da sačuvamo prvu poziciju", rekao je Boris Bulajić, koji će na golu zamijeniti suspendovanog Ivana Janjuševića.

Grbljani su već obavili teži dio posla, srušili su lidera u Nikšiću, ali to ne znači da ih na svom stadionu očekuje lakši zadatak.

"U goste nam dolazi najbolja ekipa u ligi. Mi smo ih jedini pobijedili ove sezone, ali to ništa ne znači. Moramo biti disciplinovani i agresivni čitavu utakmicu i mislim da možemo doći do pozitivnog rezultata", kaže kapiten Radusinović, strijelac u Nikšiću.

Grbljani su oslabljeni, jer nema vezista Milojka i Martinovića, koji su povrijeđeni, kao ni duže odsutnog mladog reprezentativca Ilije Bogdanovića.

Utakmica Rudar - Mornar je ponovo odložena, i to zbog snijega koji je u Pljevljima napadao više od deset centimetara.

Parovi 15. kola

ČELIK - DEČIĆ (13 h)

Sudija: Radoje Pajović (Podgorica)

LOVĆEN - MLADOST (13 h, kamp FSCG)

Sudija: Predrag Radovanović (Podgorica)

BUDUĆNOST - PETROVAC (13 h)

Sudija: Milovan Milačić (Podgorica)

GRBALJ - SUTJESKA (13 h)

Sudija: Mileta Šćepanović (Podgorica)

ZETA - MOGREN (13 h)

Sudija: Aleksandar Marković (Cetinje)

RUDAR - MORNAR odloženo za 4. decembar

Bonus video: