Novo odlaganje u Pljevljima, Lovćen - Mladost u Podgorici

U Pljevljima su mnogo gori vremenski uslovi nego što su bili prije četiri dana, pa je velika vjerovatnoća da će utakmica Rudar - Mornar biti pomjerena za prvi slobodan termin
0 komentar(a)
Lovćen, Foto: Zoran Đurić
Lovćen, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 26.11.2013. 13:34h

Utakmica Rudar - Mornar u okviru 15. kola Telekom 1. CFL ponovo će biti odložena, zbog snijega koji je danas do 12 časova u Pljevljima već napadao desetak centimetara. Sa druge strane, Lovćen će zbog sniježnih padavina na Cetinju biti domaćin Mladosti samo nekoliko stotina metara od njenog stadiona, na kampu Saveza na Starom aerodromu.

Ta dva meča, kao i ostale četiri utakmice 15. kola, trebalo je da se po redovnom kalendaru takmičenja igraju u subotu, ali su zbog velikih padavina i lošeg stanja većine terena odložene za srijedu.

U Pljevljima su, međutim, mnogo gori vremenski uslovi nego što su bili prije četiri dana, pa je utakmica Rudar - Mornar pomjerena za prvi slobodan termin, a to je naredna srijeda 4. decembar.

Slično je i na Cetinju, gdje takođe pada snijeg, pa će ekipa Mojaša Radonjića morati da se pomiri sa činjenicom da će se biti domaćin protivniku maltene na gostujućem terenu (stadion Mladosti na Starom aerodromu nalazi se samo nekoliko stotina metara od kampa FSCG).

Ostale četiri utakmice igraće se po planu i programu, bez obzira na gotovo polarnu zimu u Nikšiću, gdje Čelik dočekuje Dečić. U Radanovićima se sastaju Grbalj i Sutjeska, u Podgorici Budućnost i Petrovac, a u Golubovcima Zeta i Mogren.

Vremenske neprilike tako su prijetile da naprave haos u kalendaru takmičenja u finišu jesenje polusezone, ali su za dvije utakmice pronađena iznuđena rješenja. Lovćen je oštećen zbog geografskog položaja Cetinje, dok Rudar i Mornar ne ispaštaju samo zbog činjenice da su ranije eliminisani iz Kupa.

Jer, za 4. decembar su pomjereni revanši četvrtfinala najmasovnijeg takmičenja.

Bonus video: