Večera ili poslovni sastanak: Pogba se sreo sa direktorom Barselone

Abidal je objasnio da su njih dvojica imali neformalni susret, što je i logično, jer su pregovori sa igračem koji ima ugovor sa drugim klubom zabranjeni pravilima Fife
0 komentar(a)
pogba, Foto: Reuters
pogba, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.08.2018. 11:10h

Da li su Erik Abidal i Pol Pogba večerali kao prijatelji u Los Anđelesu, ili je u pitanju poslovni sastanak, pitaju se svjetski mediji nakon što se pojavila informacija o susretu sportskog direktora Barselone i francuskog asa.

Slučajno ili ne, Barselna traži još jednog veznog igrača, što je potvrdio i Ernesto Valverde, a Pogba nikada nije krio želju da obuče plavo-crveni dres katalonskog kluba.

Abidal je objasnio da su njih dvojica imali neformalni susret, što je i logično, jer su pregovori sa igračem koji ima ugovor sa drugim klubom zabranjeni pravilima Fife.

Svjetski mediji su više puta pisali da Pogba želi da ide iz Mančester junajteda, da nije zadovoljan odnosom sa Žozeom Murinjom, ali i da je opcija povratak u Juventus.

Francuz je na Old Trafford stigao u ljeto 2016. godine za 105 miliona eura, što je tada bio najveći transfer u istoriji fudbala.

Bonus video: