Bejl: Ronaldo je najbolji na svijetu

Bejl je posljednjeg dana prelaznog roka, u septembru, iz Totenhema prešao u Real za rekordan transfer od 100 miliona eura
2 komentar(a)
Bejl, Foto: Beta AP
Bejl, Foto: Beta AP
Ažurirano: 24.11.2013. 14:40h

Fudbaler Real Madrida Geret Bejl rekao je danas da njegov saigrač Kristijano Ronaldo zaslužuje da osvoji Zlatnu loptu, "pošto je najbolji igrač na svijetu".

"Mislim da je Ronaldo najbolji fudbaler na svijetu, nijedan igrač mu nije ni blizu. On zaslužuje Zlatnu loptu. Golovi i igra koju prikazuje, pogotovo kada je pod pritiskom, pokazuju njegovu klasu", rekao je Bejl, a prenijeli su španski mediji.

Real je sinoć pobijedio u prvenstvu Almeriju sa 5:0, a Ronaldo je postigao jedan gol, ukupno 25. ove sezone za "kraljevski klub”.

"On je nevjerovatan. Sjajno je koliko je golova postigao ove sezone", dodao je on.

Bejl je posljednjeg dana prelaznog roka, u septembru, iz Totenhema prešao u Real za rekordan transfer od 100 miliona eura.

Velšanin je rekao da mu je Ronaldo mnogo pomogao da se adaptira na novu ekipu.

"Među nama uopšte nema rivaliteta. Dobro se slažemo. Mnogo mi je pomogao na terenu i van njega. Nikada mi ništa loše nije rekao, hrabri me na svakoj utakmici. Od kada sam došao u klub, Ronaldo je sjajan", rekao je Bejl.

"Uživamo da igramo zajedno i mislim da golovi i asistencije pokazuju da smo dobri u tandemu. Mnogo još možemo da pružimo i nadam se da ćemo imati uspješnu sezonu", dodao je Bejl.

Bonus video: