Crnogorski reprezentativac blizu startne postave Vest Hema: "Impresionirao Pelegrinija"

Hakšabanović je impresionirao Manuela Pelegrinija na pet kontrolnih mečeva, posebno u pobjedama nad Ipsvičom i Aston Vilom, u kome mu je dodijelio ulogu polušpica
8 komentar(a)
Hakšabanović, Foto: Ww.whufc.com
Hakšabanović, Foto: Ww.whufc.com
Ažurirano: 30.07.2018. 16:07h

Talentovani crnogorski reprezentativac Sead Hakšabanović je otkrovenje predsezone u dresu Vest Hema i ne bi bilo iznenađenje da se nađe u startnoj postavi londonskog kluba na početku Premijer lige, tvrde engleski mediji.

Hakšabanović je impresionirao Manuela Pelegrinija na pet kontrolnih mečeva, posebno u pobjedama nad Ipsvičom i Aston Vilom, u kome mu je dodijelio ulogu polušpica.

Novinari koji prate Vest Hem tvrde da bi 19-godišnji fudbaler mogao da bude zamjena za Argentinca Manuela Lansinija, koji će propustiti dobar dio sezone, zbog teške povrede koljena.

Hakšabanović će biti u startnoj postavi i na dva posljednje dvije prijateljske utakmice, sa Majncom i Anžeom, nakon kojih će biti jasnije da li će mu Pelegrini ukazati povjerenje na startu Premijer lige, protiv Liverpula 12. avgusta na Enfildu.

“Srećan sam što sam u timu, što sam na treninzima i utakmicama sa iskusnim i sjajnim igračima. Mislim da napredujem kako bi trebalo, osjaćam da sam mnogo bolji nego prošle sezone!, kazao je Hakšabanović.

Bonus video: