Kompani oko osam nedjelja van terena

Fizioterapeut fudbalske reprezentacije Belgije Liven Mashalk rekao je danas da će odbrambeni igrač Mančester sitija Kompani odsustvovati oko osam nedjelja van terena zbog povrede butine
0 komentar(a)
Vansan Kompani, Foto: Reuters
Vansan Kompani, Foto: Reuters
Ažurirano: 12.11.2013. 18:02h

Fizioterapeut fudbalske reprezentacije Belgije Liven Mashalk rekao je danas da će odbrambeni igrač Mančester sitija Vensan Kompani odsustvovati oko osam nedjelja van terena zbog povrede butine.

"Mislim da će Kompani biti spreman tek za oko osam nedjelja, a ne kako je prognozirano za pet. Učinićemo sve da ga vratimo u stroj u potpunosti spremnog i da će biti spreman na duže staze", rekao je Mashalk za britanske medije.

Belgijski reprezentativa je butinu povrijedio u meču 5. oktobra protiv Evertona i bilo je prognozirano da će se na teren vratiti krajem novembra, ali je, kako je rekao Mashalk, njegova povreda je mnogo ozbiljnija nego što se mislilo u početku.

"Prvo je pokidao mišić, a onda su se pojavili mnogi drugi manji problemi, tako da mu je sada potreban duži oporavak. Nije to tako dugo, kao što izgleda. Ipak, osam nedjelja je ništa za ovakvu vrstu povrede. Moramo da poštujemo biologiju", rekao je Mashalk.

Bonus video: