Organizovan uspon na Prutaš

Pored članova planinarskog kluba “Piva” učešće su uzeli i članovi podgoričkih klubova "Gorica" i "Komovi", nikšićkog "Javorka", kao i planinari iz Beograda, Čačka, Trebinja
55 pregleda 1 komentar(a)
Uspon na Prutaš, Foto: PP PIVA
Uspon na Prutaš, Foto: PP PIVA
Ažurirano: 30.07.2018. 09:15h

Juče se oko 70 učesnika iz Crne Gore i regiona uspješno popelo na planinu Prutaš. Uspon, 11. po redu, organizovali su Park prirode (PP) „Piva“ i istoimeni planinarski klub, a pod pokroviteljstvom opštine Plužine.

Pored članova planinarskog kluba “Piva” učešće su uzeli i članovi podgoričkih klubova "Gorica" i "Komovi", nikšićkog "Javorka", kao i planinari iz Beograda, Čačka, Trebinja.

“Uspon je uvod u niz sportskih i kulturno-zabavnih manifestacija koje će se održati povodom obilježavanja 4.avgusta, Dana opštine Plužine. U toku je turnir u futsalu, a finale je planirano za 4.avgust. Održaće se i turnir u basketu ‘3x3’, a planirani su i koncerti tribjut benda Bijelo dugme, Vanje Radovanovića sa njegovim Miladin Šobić tribjut bendom i Milomira Miljanića”, saopštili su iz PP “Piva”.

Tu je peta po redu likovna kolonija na kojoj će učešće uzeti slikari iz zemlje i regiona, a biće organizovana i tradicionalna akcija dobrovoljnog davanja krvi.

Bonus video: