Berluskoni i Galijani smjenjuju Alegrija?

Vlasnik kluba Silvio Berluskoni i potpredsjednik Adrijano Galijani sastaće se danas na poslovnoj večeri, tokom koje će razgovarati o treneru
1 komentar(a)
Ažurirano: 11.11.2013. 13:16h

Bivša zvijezda Milana Filipo Inzagi (40) prvi je kandidat za mjesto trenera „rosonera”, s obzirom na to da se sve više bliži dan kada će se klub zahvaliti aktuelnom strategu Masimilijanu Alegriju, prenosi „Football Italia”.

Nakon 12 kola Serije A, Milan je tek 10. sa 15 bodova zaostatka za Napolijem, koji je na posljednjem mjestu za Ligu šampiona, a čak 19 za vodećom Romom.

Sedmostruki prvak Evrope je upisao samo tri pobjede, a u nedjelju je odigrao bez golova na gostovanju kod posljednjeplasiranog Kjeva.

Vlasnik kluba Silvio Berluskoni i potpredsjednik Adrijano Galijani sastaće se danas na poslovnoj večeri, tokom koje će razgovarati o treneru.

Ukoliko dođe do Alegrijeve smjene, prvi kandidat za njegovog nasljednika je Inzagi, trener juniorske ekipe Milana. Bivši italijanski reprezentativac je nastupao za Milan od 2001. do 2012. godine, a u tom je periodu odigrao tačno 300 utakmica i postigao 126 golova.

Bonus video: