Hart želi da napusti Mančester siti

Njegova prva želja je Viktor Valdes, za koga se interesuje Monako. Ukoliko ne uspije da dovede golmana Barselone, Pelegrini će se okrenuti drugim rješenjima
1 komentar(a)
Džo Hart, Foto: Reuters
Džo Hart, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.11.2013. 14:11h

Džoe Hart želi da napusti Mančester siti u januaru, kako ne bi izgubio mjesto u nacionalnom timu za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Reprezentativac Engleske se našao u nemilosti Manuela pelegrinija nakon nekoliko grešaka i sada "grije” klupu, a šansu je dobio Rumun Kostel Pantilimon.

Čileanski stručnjak, međutim, želi da pronađe novog čuvara mreže.

Njegova prva želja je Viktor Valdes, za koga se interesuje Monako.

Ukoliko ne uspije da dovede golmana Barselone, Pelegrini će se okrenuti drugim rješenjima.

Na listi onih koji su mu interesantni su Žulio Sezar (Kvin Park Rendžers), Vilfredo Kabaljero (Malaga), Iker Kasiljas (Real Madrid) i Asmir Begović (Stouk).

Rodni Marš, legenda Mančester sitija, kritikovao je odluku Pelegrinija da sa gola skloni Harta.

"Sa Džoom se dešava isto što i sa Dejvidom Džejmsom svojevremeno u Liverpulu. Branio je sjajno, a na dvije utakmice je napravio greške i sklonjen je. Od tada njegova karijera nije išla onako kako je trebalo. Mislim da Hart zaslužuje da bude na golu Mančester sitija, ne može se nakon jedne grešk skloniti kao da do tada ništa dobro nije uradio. Njegovo samopouzdanje ne nestalo, ovo je teška situacija za njega i bilo bi najbolje da nađe novi klub”, rekao je Marš.

Bonus video: