Partizan: Podrška Rašoviću

udbalski klub Partizan saopštio je danas poslije sjednice Sekretarijata tog kluba da trener crno-bijelih Vuk Rašović ima "punu podršku" Uprave.
1 komentar(a)
Vuk Rašović, Foto: Partizan.rs
Vuk Rašović, Foto: Partizan.rs
Ažurirano: 05.11.2013. 18:28h

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas poslije sjednice Sekretarijata tog kluba da trener crno-bijelih Vuk Rašović ima "punu podršku" Uprave.

"Sekretarijat je zaključio i preporučio Upravnom odboru da se, uz sve konstatovane slabosti i nedostatke, da puna podrška stručnom štabu i tima u nastojanjima da se zadrži liderska pozicija u prvenstvu Srbije i obezbijedi nastavak takmičenja u kupu Srbije", navodi se u saopštenju na sajtu kluba.

Sekretarijat je takođe razmatrao igre i rezultate tima u posljednjih nekoliko kola, sa posebnim osvrtom na 145. "vječiti" derbi, kao i aktivnosti i pripreme za "uspješan i kvalitetan" nastup u preostalim utakmicama u jesenjem dijelu sezone.

Takođe, Sekretarijat je zaključio da treba uraditi detaljnu analizu stručnog rada i igračkog kadra, kao i da po završetku jesenjeg dijela sezone treba dovesti "neophodna pojačanja".

Sekretarijat je razmatrao i incidente i dešavanja prije, za vrijeme i poslije "vječitog", o čemu će svoj stav iznijeti u posebnom saopštenju.

Bonus video: