Mornaru bod u Radanovićima

Nisu Barani bili opasni samo iz kontri, mogli su da povedu i iz prekida - u 60. minutu Petrović je uzdrmao prečku, poslije kornera
53 pregleda 0 komentar(a)
Mornar, Foto: Anto Baković
Mornar, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 03.11.2013. 14:21h

Nakon tri boda za zelenim stolom, Grbljani su juče na terenu izgubili još dva, protiv Mornara.

Barani su izborili remi na teškom gostovanju, a da su bili makar malo precizniji mogli su da pobjegnu sa začelja tabele, jer su imali bolje šanse od domaćina.

"Zadovoljni smo igrom i osvojenim bodom, jer ovo je ipak vruć teren, težak za gostujuće ekipe. Sigurno da smo zaslužili bod, a ostaje nam da žalimo za sva tri, jer smo imali zrelije šanse", kazao je Zoran Đurašković, pomoćni trener Mornara.

Prvu pravu šansu gosti su imali u 17. minutu, kada je Mijušković glavom prebacio gol.

Grbljani su imali loptu više u posjedu, ali su teško dolazili u šansu protiv dobro postavljenih gostiju, koji su se organizovano branili. Najbliži golu domaći su bili u 62. minutu, kada je Ašćerić promašio glavom na centaršut Bogdanovića.

Nisu Barani bili opasni samo iz kontri, mogli su da povedu i iz prekida - u 60. minutu Petrović je uzdrmao prečku, poslije kornera.

"Više smo očekivali od ove utakmice, ali su gosti igrali dobro i zasluženo osvojili bod. Napadali smo, ali nije bio naš dan, nije nas išlo", kazao je Mileta Radulović, golman Grblja.

Grbalj - Mornar 0:0

Radanovići - Stadion Grblja. Gledalaca: 200. Sudija: Milovan Milačić (Podgorica). Pomoćnici: Vladan Todorović (Nikšić), Miloš Asović (Berane). Žuti kartoni. Milojko (Grbalj), Radulović (Mornar).

Grbalj: Radulović 6,5, Radusinović 6,5, Janković 6,5, Glavan 6, N. Bogdanović 6 (Pepić), Ašćerić 5,5, Milojko 6,5, Vukčević 5,5 (Nikolić 5,5), Carević 6, Martinović 5,5 (Međedović 5,5 ), Delić 6.

Mornar: Masoničić 6,5, Dubljević 6, Arsenijević 6,5, M. Petrović 6,5, Obradović 6,5 , Radulović 6 , Bogdanović 6, Tomić 7 (Spasojević), Mijušković 6,5 (Vukmarković), Kljajević 6, Ivanović 6,5.

Bonus video: