Dečić odolio na Cetinju

Uspjeli su čak i da povedu - Rijad Pepić je u 28. minutu odlično pronašao Edvina Kuča, koji je doveo gostujuću ekipu u vođstvo od 1:0
0 komentar(a)
Dečić - Rudar, Foto: Boris Pejović
Dečić - Rudar, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 03.11.2013. 14:46h

Cetinjani su propustili šansu da nastave sa pobjedama na domaćem terenu i tako se pozicioniraju u sam vrh tabele - bodove su morali da podijele sa fudbalerima Dečića, kojima je ovo treći uzastopni remi nakon dolaska novog trenera.

Igrači Lovćena nisu ličili na ekipu iz prethodnih utakmica, nisu bili ni blizu izdanja kada su dobili Grbalj (4:0), ili Zetu (4:1).

Nasuprot tome, na Obilića poljani je gledana prilično pasivna i nezanimljiva igra, u kojoj su gosti dobro pokrivali svaki pedalj terena.

Uspjeli su čak i da povedu - Rijad Pepić je u 28. minutu odlično pronašao Edvina Kuča, koji je doveo gostujuću ekipu u vođstvo od 1:0.

Fudbaleri Dečića čuvali su prednost stečenu u prvih 45 minuta, a u nastavku se možda i previše orijentisali na odbranu svog gola.

Takav pristup igri, koštao ih je pobjede. Ulaskom Nenada Brnovića, Lovćen je zaigrao znatno bolje, momci Mojaša Radonjića preuzeli su terensku inicijativu, što im je donijelo zasluženo izjednačenje u 61. minutu.

Alen Halilović je sjajno sa razdaljine veće od 25 metara savladao golmana gostujuće ekipe - 1:1.

Pokušali su domaći da do kraja utakmice dođu i do potpunog preokreta, ali su pokušaji Halilovića, Nikole Draganića i Nenada Stojanovića izmamili samo uzdahe - ostalo je neriješeno.

Lovćen - Dečić 1:1 (0:1)

Cetinje - Stadion Obilića poljana. Gledalaca: 300. Sudija: Nikola Dabanović (Podgorica). Pomoćnici: Miodrag Brajović (Spuž) i Željko Pavićević (Podgorica). Strijelci: Halilović u 61. minutu za Lovćen, Kuč u 28. minutu za Dečić. Žuti kartoni: Vučković, Popović, Zlatičanin, Vujačić (Dečić).

Lovćen: Perović 6,5, Mirković 6, Marković 5,5 (Brnović 6,5), Tatar 6,5, Vukčević 6, Kosović 5,5, Radović 6, Perutović - (Merdović 5,5), Bogdanović 6, Halilović 6,5, Draganić 6,5 (Stojanović).

Dečić: Đoković 7, Vučković 6, Popović 6, Zlatičanin 5,5, Ar. Adžović 6 (Bošković), Pepić 7 (Ad. Adžović), Vujačić 5,5, Padović 5,5, Ljujđuraj 5,5, Kuč 7 (Bulatović), Mihailović 6.

Bonus video: