Mazari popušta: Inter će igrati s dva napadača?

Kao logično rješenje u napadu se nameće Mauro Ikardi, momak koji ove sezone nijednom nije bio starter, ali je u svih šest utakmica kada je ušao s klupe bio Interova snaga više
1 komentar(a)
Mauro Ikardi, Foto: Beta/AP
Mauro Ikardi, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 30.10.2013. 12:42h

Trener Intera i dalje traži pravu formulu za uspjeh, a nakon remija sa Atalantom je prelomio – njegov tim će ubuduće vjerovatno utakmice počinjati s dva napadača, ne sa jednim kao što je u svakom meču do sada bio slučaj.

Rodrigo Palasio je nedovoljan (iako je dao šest golova), a problem je u tome što Inter ne može da zavisi samo od njega.

Iako su "crno-plavi" dali najviše golova u ligi (24), Mazari nije zadovoljan dinamikom igre u napadu, niti kako se realizuju šanse, zato se aktivirala opcija da Palasiju doda još jednog špica.

Kao logično rješenje u napadu se nameće Mauro Ikardi, momak koji ove sezone nijednom nije bio starter, ali je u svih šest utakmica kada je ušao s klupe bio Interova snaga više, vidjelo se to pogotovo sinoć u Bergamu, kao i u derbiju sa Juventusom...

Italijanski mediji napominju da će Ikardi igrati od prvog minuta uz Palasija u narednom kolu protiv Udinezea, a to vjerovatno znači i da će mjesto startera izgubiti Hrvat Mateo Kovačić koji i dalje traži pravu formu.

Inter na raspolaganju ima još dva napadača, ali su oni trenutno van tima – Dijego Milito je povrijeđen, a Išak Belfodil će protiv Udinezea odraditi drugu i posljednju utakmicu kazne nakon crvenog kartona po završetku meča sa Veronom u subotu.

Bonus video: