Agent: Baloteli bi mogao da pređe u Čelsi

"Znam da se potpredsjednik Milana Adrijano Galijani neće složiti, ali Mario je odličan napadač. To bi mogao da bude i u Čelziju", dodao je Rajola
0 komentar(a)
Mario Baloteli, Foto: REUTERS
Mario Baloteli, Foto: REUTERS
Ažurirano: 29.10.2013. 13:16h

Agent fudbalera Milana Marija Balotelija rekao je danas da postoji mogućnost da njegov klijent pređe u Čelzi.

Fudbalski agent Mino Rajola rekao je da ne očekuje da će Baloteli do kraja karijere ostati na San Siru i da postoji mogućnost njegovog prelaska na Stamford Bridž.

"Baloteli i (trener Čelzija) Žoze Morinjo bi ponovo mogli da rade zajedno, pošto se dobro poznaju i u dobrim odnosima su završili saradnju u Interu. Ostali su u kontaktu i međusobno se poštuju", rekao je Rajola za italijanske medije.

Baloteli i Murinjo su sarađivali u Interu od 2008. do 2010. godine i za to vrijeme klub je osvojio dvije šampionske titule, Ligu šampiona, Kup i Superkup Italije.

"Znam da se potpredsjednik Milana Adrijano Galijani neće složiti, ali Mario je odličan napadač. To bi mogao da bude i u Čelziju", dodao je Rajola.

Baloteli se u januaru vratio u Italiju, poslije kratkog boravka u Mančester sitiju i nastavio je sa problematičnim ponašanjem.

"Ja sam agent još nekih fudbalera Milana, ali me o njima ništa ne pitaju. Samo se postavljaju pitanja o Mariju i to me nervira. Nikada nisam rekao da o fudbaleru ne treba suditi na osnovu njegovih igara, ali ostavite ga na miru ako nosi minđušu, ako vozi određeni automobil ili nosi neki šešir", rekao je on.

"Nisam čuo da nekog drugog fudbalera u Italiji ogovaraju, kao što ogovaraju Balotelija. Fudbaler Napolija Marek Hamšik ima sličnu frizuru, ali niko o tome ne priča na takav način", dodao je Rajola.

Bonus video: