Dečić remizirao sa Petrovcem

Petrovac je nakon pet pobjeda izborio zasluženi remi u Tuzima, protiv sve boljeg Dečića
1 komentar(a)
Petrovac, Foto: Boris Pejović
Petrovac, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 27.10.2013. 17:31h

Dečić i Petrovac podijelili su bodove nakon velike borbe u Tuzima. Ishod kojim mogu da budu zadovoljna oba tima.

Domaćin je i treći meč u nizu ostao neporažen - dva remija i pobjeda, dok su Petrovčani zaustavljeni poslije pet vezanih trijumfa u prvenstvu, ali na terenu na kome se teško uzimaju bodovi.

Ipak, za cijelim plijenom na kraju više mogu da žale fudbaleri Dečića, koji su poslije samo četiri minuta poveli – Padović je nabacio, Pepić primio loptu, zakačio je gotovo u isto vrijeme kao i Grbović. Gol ili autogol, svejedno – Dečić je na vrijeme načeo rivala, a u 22. minutu imao zicer da udvostruči vođstvo. Ajković je majstorski provukao loptu za napadača Vujačića, koji je imao otvoren put ka golu, ali je sa svega nekoliko metara gađao pored stative.

Milorad Malovrazić, trener gostiju, već na startu nastavka odlučio je da pojača napad – umjesto kapitena Šofranca, u igru je ušao nedovoljno oporavljeni Ivan Jablan, koji je u potpunosti promijenio tok meča.

Iskusni napadač odmah je bio opasan, mogao je i Muhović da izjednači, šansu je imao i Lakić.

Do zasluženog izjednačenja Petrovac je stigao u 78. minutu i to sjajnim pogotkom. Ivanović je probio po desnoj strani, uslijedio je centaršut za Aleksandra Vujačića, koji je primio loptu, a onda pogodio same rašlje – 1:1.

U finišu meča Dečić je mogao do cijelog plijena – dva puta je štoper Ramović uradio sve što treba, jednom ga je zaustavio golman Popović, drugi put na gol liniji Lakić.

Bonus video: