Lovćen do poluvrema pobijedio Zetu

Sjajnom igrom u prvom poluvremenu Lovćen je ubjedljivo savladao Zetu na Obilića poljani
88 pregleda 1 komentar(a)
Lovćen, Foto: Savo Prelević
Lovćen, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 27.10.2013. 17:56h

Lovćen je nakon furiozne igre u Kupu, kada je Crvenu stijenu pobijedio sa 8:0, nastavio sa sjajnim igrama na Obilića poljani i protiv Zete (4:1). Bila je to treća uzastopna pobjeda Lovćena pred svojim navijačima, uprkos tome što su gosti bolje ušli u meč.

Već u osmom minutu najbolji igrač Zete, Petar Orlandić je driblingom napravio prostor za šut i pogodio mrežu Perovića.

Primljeni gol nije poremetio domaćina, naprotiv, bio je to samo detalj koji je pokrenuo izabranike Mojaša Radonjića da jurnu ka golu gostiju. I uradili su to na najbolji način. Serija golova Lovćena krenula je u 13. minutu kada je Blažo Perutović iskoristio centaršut Nemanje Draganića da savlada Sašu Ivanovića i poravna rezultat. Samo tri minuta kasnije Perutović se sa desne strane revanširao Draganiću za sjajnu asistenciju, a ovaj je preokrenuo rezultat.

To nije zadovoljilo igrače Lovćena koji su nastavili u sjajnom ritmu, a nakon nekoliko propuštenih šansi u 35. minutu je pogodio Alen Halilović, opet na asistenciju raspoloženog Draganića. Sjajno izdanje Lovćena krunisao je evrogolom Dejan Bogdanović u 42. minutu, tako što je petom lobovao Ivanovića.

U nastavku nije bilo golova, pošto su domaći igrači riješili da više razmišljaju o odbrani svog gola.

"Odigrali smo sjajnu utakmicu i zadovoljan sam partijom koju su pružili moji igrači. Taj gol koji smo primili nas je pokrenuo a ostatak meča smo odigrali na visokom nivou i sasvim zasluženo smo stigli do pobjede", bio je zadovoljan trener domaćih, Radonjić.

S druge strane trener gostiju Mladen Vukićević nije imao šta pohvalno da kaže o igri svojih izabranika.

"Osim u prvih 10 minuta, nismo ličili na ekipu. Nadigrani smo i čestitam Lovćenu na pobjedi", naglasio je Vukićević.

Bonus video: