Roj Kin: Fergi, poštuj bivše igrače

"On očigledno ne zna za riječ poštovanje. Trebao bi da ga ima za svoje nekadašnje igrače. Jer, mi smo mu pomogli da postane trofejan trener", kazao je Kin
0 komentar(a)
Ažurirano: 23.10.2013. 12:34h

Autobiografija ser Aleksa Fergusona, u kojoj nije štedio kritike na račun Dejvida Bekama i Roja Kina, nije dugo čekala na reakciju – oglasio se prgavi Irac, čovjek koji je dugo bio kapiten i produžena ruka na terenu menadžeru "đavola".

Fergi je u knjizi napomenuo da je morao da se "otarasi" Kina:

"Najteži dio Rojevog tijela je njegov jezik. On ima najsuroviji jezik koji možete da zamislite. U stanju je da oslabi najsamouvjereniju osobu na svijetu tim jezikom. Jednom kad smo se svađali primijetio sam da su mu oči zasuzile toliko da su praktički postale sitne crne kuglice. Bilo je to zastrašujuće za gledati. Rekao sam u klubu da mora da ga se otarasi", napisao je Ferguson.

Kin nije mogao da prećuti:

"Nemam pojma koliko je knjiga Ferguson napisao, ali mislim da je sada vrijeme da podvuče liniju i stane. On očigledno ne zna za riječ poštovanje. Trebao bi da ga ima za svoje nekadašnje igrače. Jer, mi smo mu pomogli da postane trofejan trener, svi smo zajedno gradili instituciju od Mančester junajteda", kazao je Kin.

Bonus video: