Kjelini: Utakmica protiv Reala prekretnica

"Poštujemo Real, ali želimo da dokažemo da možemo da budemo dobri da njihovom stadionu. Utakmica kao ova može da izvuče najbolje iz ekipe i obezbijedi pozitivan preokret", kaže Kjelini
2 komentar(a)
Kjelini, Foto: Reuters
Kjelini, Foto: Reuters
Ažurirano: 22.10.2013. 19:23h

Fudbaler Juventusa Đorđo Kjelini rekao je danas da utakmica protiv madridskog Reala u Ligi šampiona može da izvuče najbolje iz njegove ekipe i da može biti prekretnica.

Aktuelni šampion Italije nije dobro počeo sezonu u Ligi šampiona, pošto je i protiv Kopehagena i protiv Galatasaraja odigrao neriješeno, a u prošlom kolu Serije A je poražen od Fjorentine sa 4:2.

"Napravili smo neke greške u odbrani, ali naporno radimo i siguran sam da ćemo se vratiti na pravi put, baš kao što smo to radili u prošlosti", kazao je Kjelini, prenose italijanski mediji.

Kjelini je rekao i da Real nisu samo Geret Bejl i Kristijano Ronaldo, jer su, kako je naveo, svi fudbaleri španskog kluba veoma talentovani.

"Poštujemo Real, ali želimo da dokažemo da možemo da budemo dobri da njihovom stadionu. Utakmica kao ova može da izvuče najbolje iz ekipe i obezbijedi pozitivan preokret", kazao je Kjelini.

Bonus video: