Rafael: Real Sosjedad uvijek igra napadački

"Oni će doći ovdje da pobijede. Oni uvijek igraju napadački, španski timovi ne igraju zatvoreno", rekao je Rafael britanskim medijima.
0 komentar(a)
Mančester junajted, Foto: REUTERS
Mančester junajted, Foto: REUTERS
Ažurirano: 22.10.2013. 13:25h

Fudbaler Mančester junajteda Rafael rekao je danas da očekuje da će Real Sosjedad igrati napadački na sjutrašnjoj utakmici sa njegovim timom u Ligi šampiona.

"Oni će doći ovdje da pobijede. Oni uvijek igraju napadački, španski timovi ne igraju zatvoreno", rekao je Rafael britanskim medijima.

Rafael je kazao da je zadovoljan rezultatima Mančester junajteda u Ligi šampiona.

"Do sada smo obavili dobar posao. Pobijedili smo Bajer Leverkuzen i odigrali neriješeno sa Šahtjorom u gostima. Dobro smo igrali do sada i žalimo tako da nastavimo", rekao je Rafael.

Mančeter junajted i Real Sosjedad sastaće se sjutra na Old Trafordu u 20.45 u utakmici trećeg kola grupe A Lige šampiona. Engleski klub se trenutno nalazi na prvom mjestu na tabeli sa četri osvojena boda, a španski je na posljednjoj četvrtoj poziciji bez poena.

U drugoj utakmici grupe A Lige šampiona sjutra od 20.45 na sastaće se Bajer Leverkuzen i Šahtjor Donjeck.

Fudbaler Šahtjor Donjecka Aleks Tekšeira rekao je danas da njihov sjutrašnji rival u Ligi šampiona Bajer Leverkuzen ima jak i organizovan tim.

"Gledao sam njihove utakmice. Bajer ima jak i organizovan tim. Igraju napadački fudbal, kao i mi. Oni napadaju i kada vode sa dva gola razlike. Moraćemo da se nadigravamo sa njima", rekao je Tekšeira.

Šahtjor je u prva dva kola osvojio četiri boda i nalazi sa na drugom mjestu na tabeli, a Bajer je treći sa tri osvojena poena.

Bonus video: