Mihajlović: Bilo bi dobro da me naslijedi Stojković

"Ako Tomislav Karadžić ostane selektor FS speman sam na razgovor, ali to ne znači da smo se već dogovorili", rekao je Mihajlović
1 komentar(a)
Siniša Mihajlović, Foto: BETAPHOTO
Siniša Mihajlović, Foto: BETAPHOTO
Ažurirano: 22.10.2013. 10:41h

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je da će do polovine novembra saopštiti odluku da li će ostati na toj funkciji i da bi u slučaju njegovog odlaska "bilo dobro" da ga naslijedi Dragan Stojković Piksi.

"Sve će biti jasnije do novembra i utakmica koje nas očekuju polovinom meseca. Ako Tomislav Karadžić ostane selektor FS speman sam na razgovor, ali to ne znači da smo se već dogovorili. Jedina jasna stvar je, ako Karadžić ode sa mjesta predsednika, onda nema razgovora sa njegovim nasljednicima", rekao je Mihajlović za današnje izdanje Sportskog žurnala.

Mihajlovićev ugovor sa Savezom ističe u decembru, a pojedini mediji spekulisali su da bi na klupi srpske reprezentacije mogao da ga zamijeni Dragan Stojković. Sadašnji selektor smatra da bi to bilo dobro.

"Ne zanima me ko šta piše i priča. Selektor sam do decembra, a poslije ćemo videti. Ako odem iz reprezentacije, mislim da bi bilo dobro da Piksi bude novi selektor. Nisu to stvari o kojima bi trebalo da priča Siniša Mihajlović, jer će o tome odlučivati rukovodstvo FS", rekao je on.

Bonus video: