Staridž: Suares i ja imamo sjajnu hemiju na terenu

„Lakše je kad imaš nekoga kao što je Suares, nekoga ko može da vam pomogne da postižete golove... Nadam se da ćemo nastaviti ovako”, rekao je Staridž za britanske medije
0 komentar(a)
Luis Suares i Danijel Staridž, Foto: Reuters
Luis Suares i Danijel Staridž, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.10.2013. 17:34h

Fudbaler Liverpula Danijel Staridž rekao je da ima sjajnu saradnju sa saigračem Luisom Suaresom i da ga raduje to što ekipa ima pobjednički mentalitet.

Staridž i Suares su postigli pet od poslednjih šest golova za Liverpul u utakmicama protiv Sanderlenda i Kristal Palasa, a trener kluba s „Enfilda” Brendan Rodžers je ocijenio da njih dvojica mogu da postanu jedan od najboljih napadačkih tandema u Premijer ligi.

„On je dobar momak i imamo sjajnu hemiju na terenu. Lakše je kad imaš nekoga kao što je Suares, nekoga ko može da vam pomogne da postižete golove... Nadam se da ćemo nastaviti ovako”, rekao je Staridž za britanske medije.

Liverpul je odlično počeo novu sezonu u Premijer ligi i trenutno je drugi na tabeli, odnosno ima isti broj bodova (16), kao i prvoplasirani Arsenal.

„Postoji snažna želja za uspjehom, svi žele da pomognu Liverpulu da se vrati na pobjedničke staze, tamo gdje je bio u prošlosti”.

„Svako želi uspjeh. Ne radi se o tome da se samo prođe i biti zadovoljan drugim ili trećim mjestom”.

„Radi se o tome da imamo pobjednički mentalitet, nešto što nam je trener usadio i da svi želimo trijumf u svakoj utakmici”, kazao je Staridž.

Bonus video: