Valdes: Privlači me Monako

Jedan od razloga zašto Valdes razmišlja o selidbi u “kneževinu” je što za taj klub igra njegov veliki prijatelj I doskorašnji saigrači iz Barselone Erik Abidal
0 komentar(a)
Viktor Valdes, Foto: Reuters
Viktor Valdes, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.10.2013. 14:24h

Viktor Valdes će na kraju sezone napustiti Barselonu i okušati se u nekoj drugoj sredini.

Za njegove usluge interesuju se najviše Monako i Arsenal, a ako je vjerovati 31-godišnjem čuvaru mreže, Francuska je daleko realnija opcija od Engleske.

“Francuska liga me privlači, Monako ili neki drugi klub. To je jedna od mojih opcija, ali moja budućnost je u rukama mojih menadžera. Smatram da je Monako dobra opcija”, rekao je valdes u razgovoru za francusku televiziju “Telefut”.

Jedan od razloga zašto Valdes razmišlja o selidbi u “kneževinu” je što za taj klub igra njegov veliki prijatelj I doskorašnji saigrači iz Barselone Erik Abidal.

“Znam da je Abidal srećan u Monaku i dobri smo prijatelji. Smatram ga kao svog brata i on je pravi primjer čovjeka. Ponovo igranje u istom timu sa njim bio bi poseban doživljaj za mene”.

Kao razloga za odlazak sa “Nou Kampa”, naveo je zasićenost.

“Proveo sam više od 20 godina u Barseloni. Imao sam priliku da osvojim sve, ali je moja avantura sa klubom završava. Vrijeme je da pronađem nove ciljeve i novo odredište”, zaključio je Valdes.

Bonus video: