Barnet: Bejl nema problema sa diskus hernijom

Bejl je ljetos došao iz Totenhema u Madrid za rekordnih 100 miliona, a do sada je sakupio svega tri nastupa i bez odigranom duela svih 90 minuta
62 pregleda 0 komentar(a)
Garet Bejl, Foto: Reuters
Garet Bejl, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.10.2013. 08:54h

Džonatan Barnet, menadžer Gereta Bejla, napao je “Marku” zbog objavljivanja, navodno, lažne informacije vezane za povredu reprezentativca Velsa.

“Marka”, najtiražniji španski sportski list, je objavila da je Bejlu otkrivena diskus hernija još na ljekarskom pregledu pri dolasku u Španiju, ali Barnet tvrdi da je to laž.

“Razgovarao sam sa novinarom “Marke” i rekao sam mu da je to glupost. Oni su to, ipak, objavili. Geret je prošao ljekarske pregled i 100 odsto je spreman i nema problema. Njegov transfer je najskuplji u istoriji i da je bilo problema, Real bi ga zaustavio”, objašnjava Barnet.

On smatra da je glupo i neodgovorno od “Marke” da objavi takvu priču.

“Nema problema, Geret ima samo manju povredu bedrenog mišića. Biće spreman, vjerojatno, nakon reprezentativnih utakmica. On je ljut, ljut je što novine mogu oda bjave takvu glupost. Nećemo da razgovaramo ni sa kim o ovoj priči i nećemo je više pominjati, jer je glupost”, zaključio je Barnet.

Bejl je ljetos došao iz Totenhema u Madrid za rekordnih 100 miliona, a do sada je sakupio svega tri nastupa i bez odigranom duela svih 90 minuta.

Bonus video: