Jovetić: Realno je bilo 2:1 ili 3:1

"Kada smo smanjili, mislili smo da možemo da se vratimo, čak smo napravili i dobar presing. Ali, stigao je treći gol, vrlo lijep, sa kojim je sve otišlo", kazao je Jovetić
0 komentar(a)
Ažurirano: 11.10.2013. 22:54h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

London - Stevan Jovetić nije imao sreće.

Ni da kao kapiten predvodi svoj tim do rezultata za pamćenje, niti da prekine crnu seriju bez gola u reprezentaciji.

Bio je jako blizu, jer je u 63. minutu zatresao prečku...

"Mislim da je bilo realno da bude 2:1 ili 3:1, a ne baš 4:1. Igrali smo dobro u prvom poluvremenu, mislili smo da će takav biti i početak drugog i da ćemo mirnije početi nastavak. Ali, primili smo dva nesrećna gola. Kada smo smanjili, mislili smo da možemo da se vratimo, čak smo napravili i dobar presing. Osjetilo se i da Englezima nije svejedeno, ali stigao je treći gol, vrlo lijep, sa kojim je sve otišlo", kazao je Jovetić.

Poleksić: Nisu Englezi ništa posebno

Iako već tri godine praktično ne brani, Vukašin Poleksić je bio sasvim solidan. Nažalost, četiri puta je vadio loptu iz mreže.

"Mnogo smo tužni. Mnogo je bilo pehova od samog početka sa povredama, mnogo i tokom meča. Prvi gol smo primili nakon odbijene lopte, drugi je bio nesrećni autogol. Nisu Englezi ništa posebno, žao mi je što nismo bili kompletni. Moramo da imamo motiv u utorak, i mi i navijači zaslužujemo da na lijep način završimo kvalifikacije", istakao je 31-godišnji čuvar mreže.

Galerija

Bonus video: