Džudović izdržao trening, Jovanović dobio vizu za Englesku

Lako se može desiti da na stadionu na kojem je 12. oktobra 2010. godine umalo donio Crnoj Gori istorijsku pobjedu (pogodio prečku), Jovanović zaigra u prvoj postavi
70 pregleda 23 komentar(a)
Džudović, Foto: Savo Prelević
Džudović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 08.10.2013. 23:10h

Miodrag Džudović i Stevan Jovetić i večeras su na kampu FSCG ponovo trenirali maksimalnim intenzitetom, što povećava nadu da će, u moru otkaza zbog povreda, biti spremni da istrče na “Vembli”.

To se naročito odnosi na Džudovića, za kojeg je i predsjednik FSCG Dejan Savićević danas izjavio da će teško moći da igra protiv Engleza zbog povrede leđa. Jovetić bi, s druge strane, trebao da bude spreman.

I još jedna dobra vijest - Milan Jovanović dobio je englesku vizu i mogao bi da se priključi saigračima već sjutra na treningu, koji će reprezentacija odraditi na stadionu pod Goricom.

Jovanović nije dobio vizu kada i svi ostali reprezentativci (početak septembra), jer tada nije imao klub i malo je ko vjerovao da bi mogao da bude od pomoći reprezentaciji u najvažnijem meču u kvalifikacijama.

Nekadašnji defanzivac Kluža, bečkog Rapida, Spartak Naljčika i Crvene zvezde u međuvremenu je počeo da igra standardno u Lokomotivi iz Sofije, a Brnoviću istovremeno počeli da otkazuju najvažniji fudbaleri, posebno u odbrani (Marko Baša, golman Mladen Božović, Vlado Božović ima kartone, a Džudović je još neizvjestan).

Zato se lako može desiti da na stadionu na kojem je 12. oktobra 2010. godine umalo donio Crnoj Gori istorijsku pobjedu (pogodio prečku sedam minuta prije kraja), Jovanović zaigra u prvoj postavi.

Engleska i Crna Gora igrale su tada na "Vembliju" neriješeno 0:0.

Novi duel dvije reprezentacije koje su u posljednje tri godine izgradile veliko rivalstvo, zakazan je za petak u 21 sat.

Bonus video: