Rakojević nije više trener Mladosti, stiže Goran Milojević

Goran Milojević je nekadašnji fudbaler Zvezde, Partizana, Majorke, Selte i Viljareala, kasnije trener Železnika, Smedereva, španske Meride, slovačkih Košica i Ružomberoka
90 pregleda 6 komentar(a)
Nikola Rakojević, Foto: Savo Prelević
Nikola Rakojević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 08.10.2013. 14:32h

Evropska fudbalska bajka završila se već u oktobru - Nikola-Peco Rakojević više nije trener Mladosti, samo dva mjeseca nakon najvećeg uspjeha u klupskoj istoriji.

Iskusni trener sporazumno se rastao sa čelnicima podgoričkog kluba, koji nisu priznavali minuli rad - Mladost je nakon 10. kola na očajnoj 10. poziciju u šampionatu, sa samo osam osvojenih bodova.

"Zahvaljujemo se Rakojeviću na uspješnoj saradnji i na najvećem uspjehu u istoriji kluba. On je najmanji krivac za ovo što nam se dešava u prvenstvu, krivci su fudbaleri, ali nismo mogli da promijenimo 20 igrača", kazao je sekretar Mladosti Miodrag Vukićević.

Već je pronađen Rakojevićev nasljednik - novi trener Mladosti biće Goran Milojević, nekadašnji fudbaler Zvezde, Partizana, Majorke, Selte i Viljareala, kasnije trener Železnika, Smedereva, španske Meride, slovačkih Košica i Ružomberoka.

Milojević, kome je ovo povratak u crnogorski fudbal, jer je prije tačno 11 godina bio na kormilu pljevalskog Rudara, sjutra će biti predstavljen kao novi trener Mladosti.

Debitovaće 19. oktobra na Starom aerodromu protiv Grblja.

Bonus video: