Lider zaustavljen u Radanovićima

Ljetošnje pojačanje Grblja, Ivan Delić, u 52. minutu je izveo slobodan udarac sa 25 metara, golman gostiju nespretno je reagovao i lopta je završila u golu
1 komentar(a)
Delić, Foto: Savo Prelević
Delić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 06.10.2013. 07:43h

Iako je Grbalj potopljen na Cetinju u prethodnom kolu, lider Čelik se pribojavao gostovanja u Radanovićima.

Pokazalo se sa pravom, pošto se tradicija međusobnih duela u fudbalu nikako ne smije zanemariti.

I pored sve želje da se ide naprijed, dođe do prilike za gol, utakmicu je odlučila greška golmana gostiju Akovića.

Ljetošnje pojačanje Grblja, Ivan Delić, u 52. minutu je izveo slobodan udarac sa 25 metara, golman gostiju nespretno je reagovao i lopta je završila u golu.

Domaćin je bio motivisaniji i djelovao je kao ekipa sa više želje za pobjedom.

Domaćinu je najviše problema pravio bivši igrač Miloš Đalac, ali bez prave podrške od saigrača u napadu.

To je vjerovatno i razlog golgeterskog posta Čelika u četvrtoj uzastopnoj utakmici u prvenstvu i Kupu.

Uz to, Čelik je juče naletio na savršeno uigran i precizan tandem štopera Grblja, Carevića i Glavana, koji je odigrao bez greške.

Posao im je, doduše, bio olakšan neigraćem tija Čelika - Zorića, Račića i Videkanića.

Zbog isključenja u prethodnom kolu na klupi Metalurga nije bilo trenera Slavoljuba Bubanje, ali je i Grbalj ostao bez vođstva sa klupe već u 7. minutu, jer su zbog protesta prilikom nedosuđenog kornera isključeni trener Aleksandar Nedović i pomoćnik Nikić.

"Igrači obje ekipe su zaslužni za kvalitetnu i uzbudljivu utakmicu. Moj tim je više želio pobjedu i to je presudilo, uz sreću kod gola", kazao je Nedović.

Čelik bi u slučaju pobjede Mogrena u Petrovcu bio smijenjen sa vrha.

"Grbalj je zasluženo pobijedio jer je preuzeo inicijativu. Pokušali smo iz kontre, imali i nekoliko dobrih akcija, ali nas je nesrećno primljeni gol poprilično uzdrmao", naglasio je pomoćni trener Čelika Dejan Miljanić.

Grbalj - Čelik 1:0 (0:0)

Radanovići - Stadion OFK Grbalj. Gledalaca: 300. Sudija: Miloš Novović (Podgorica). Pomoćnici: Dragan Vujović (Cetinje), Srđan Korać (Bar). Strijelac: Delić u 52. minutu. Žuti kartoni: Janković, Vukčević, Manojlović (Grbalj), Krsteski, Mujdragić, Prtenjak, Hadžibulić (Čelik).

Grbalj: Radulović 7, Radusinović 7, Janković 8, Ašćerić 6, Vukčević 6,5 (Đalović), Carević 7, Martinović 7, Delić 7,5 (Manojlović), Agović 6 (Pepić 5,5), Glavan 7, Milojko 7.

Čelik: Aković 6, Krsteski 7, Mujdragić 7, Adrović 6 (Kalezić), Ivanović 6, Đalac 6,5, Prtenjak 6 (Nikolić), Bulatović 6, Hadžibulić, Jovović 6, Brnović 6.

Bonus video: