Crvena zvezda u blokadi zbog duga od 500.000 eura

Čelnici “crveno-bijelih” pokušavaju da se dogovore sa kolegama iz Borca, ali to izgleda za sada ne uspijeva, pa su Čačani pustili mjenicu i blokirali račun
0 komentar(a)
Darko Lazović, Foto: Beta
Darko Lazović, Foto: Beta
Ažurirano: 05.10.2013. 08:50h

Fudbalski klub Crvena zvezda ponovo je u blokadi računa, a razlog je dug prema Borcu iz Čačka od 500.000 eura, prenosi list “Alo”.

Iako se pojavila informacija da je blokada nastala zbog tužbe bivšeg igrača Gregoža Bronovickog od 600.000 eura, potpredsjednik kluba Nebojša Čović je istakao da blokada nije zbog toga.

"Bronovicki je stara priča, ali nije on razlog nove blokade. Riječ je o dugu prema Borcu iz Čačka koji se vuče već godinama”, rekao je Čović za “Alo”

Klub sa Marakane duguje Čačanima od 2009. godine kada je među “crveno-bijele” stigao Darko Lazović, a zatim Marko Mugoša, pa Filip Mladenović.

Čačani su do sada izlazili u susret Beograđanima, kada im je bila frka zbog dobijanja Evrolicence, a nekoliko puta je dug reprogramiran.

Čelnici “crveno-bijelih” pokušavaju da se dogovore sa kolegama iz Borca, ali to izgleda za sada ne uspijeva, pa su Čačani pustili mjenicu i blokirali račun.

Bonus video: