Murinjo: Teri će dobiti novi ugovor sa Čelzijem

„On je veoma dobar igrač, a veoma dobri igrači nemaju problema sa svojim ugovorima”, rekao je Murinjo, prenijeli su britanski mediji
1 komentar(a)
Džon Teri, Foto: Beta/AP
Džon Teri, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 30.09.2013. 10:54h

Menadžer Čelzija Žoze Murinjo poručio je danas da će uprava ponuditi kapitenu Džonu Teriju novi ugovor, ako ostane u dobroj formi.

Teri je u subotu, u londonskom derbiju na „Vajt Hart Lejnu”, donio izjednačenje protiv Totenhema (1:1), što je bio njegov prvi gol u prvenstvu.

Teri se prošle sezone, kada je menadžer bio Rafael Benites, borio za mjesto u prvoj postavi, ali je od dolaska Žozea Murinja odigrao sve utakmice u Premijer ligi ove sezone.

„Mislim da će zbog načina na koji igra, Teri moći da igra u Čelziju, u Kini, gdje god bude želio. Od prvog dana sam mu rekao da ne priča javno o potpisivanju novog ugovora”.

„On je veoma dobar igrač, a veoma dobri igrači nemaju problema sa svojim ugovorima”, rekao je Murinjo, prenijeli su britanski mediji.

Teri (32) je 1995. godine iz Vest Hema kao dječak prešao u Čelzi, a za prvi tim kluba sa “„Stamford bridža” debitovao je 1998. godine i od tada je odigrao 582 utakmice i postigao 56 golova.

Sa Čelzijem je osvojio tri šampionske titule Premijer lige, Ligu šampiona, Ligu Evrope, pet trofeja FA kupa i po dva Liga kupa i Komjuniti šilda.

Za reprezentaciju Engleske odigrao je 78 utakmica i postigao šest golova.

Bonus video: